Δευτέρα 30 Μαΐου 2011

ΤΩΡΑ ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΠΟΣΟ ΤΟ ΘΕΛΕΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ..

Το 2-0 υπέρ του Παναθηναικού στους τελικούς είναι γεγονός και πλέον οδεύουμε προς το τρίτο παιχνίδι,στο ΣΕΦ,όπου και θα φανεί εάν οι "πράσινοι" σκουπίσουν τη σειρά με 3-0 ή εάν οι "ερυθρόλευκοι" έχουν το ψυχικό ανάστημα να επανέλθουν στη σειρά και να την οδηγήσουν και σε τέταρτο αγώνα,στο ΟΑΚΑ.

Σίγουρα,όλα αυτά που είδαμε χτες στο παρκέ των ολυμπιακών εγκαταστάσεων δεν τιμάνε κανέναν που ασχολείται με το μπάσκετ και πολύ περισσότερο τους τρεις διαιτητές και αυτούς οι οποίοι διοικούν το ελληνικό μπάσκετ και βάζουν ανθρώπους επικίνδυνους να σφυρίζουν τέτοιας τεράστιας σημασίας παιχνίδια..Το 31-9 υπέρ του ΠΑΟ στις βολές μπορεί να λέει πολλά,μπορεί και τίποτα,υπό τη σκοπιά του ότι και ο Ολυμπιακός δεν δικαιούται να λέει ότι έπαιξε το μπάσκετ που έπρεπε για να πάρει ένα τέτοιο αγώνα(με εξαίρεση το πρώτο ημίχρονο)..Δεν νομίζουμε πως η διαιτησία διαμόρφωσε 100% το αποτέλεσμα,σίγουρα πάντως έπαιξε το δικό της καθοριστικό ρόλο,καθώς στο πρώτο ημίχρονο εάν δεν δινόταν φάουλ η κάθε επαφή και δεν ήταν το σκορ στις βολές 20-4(!)υπέρ του ΠΑΟ,τότε σίγουρα η διαφορά δεν θα ήταν στο +6 για τον Ολυμπιακό αλλά στο +15 και μπορεί και παραπάνω,αφού οι "κόκκινοι" είχαν επικρατήσει κατά κράτος των αντιπάλων τους,σε άμυνα κι επίθεση κάνοντας...πλάκα στους παίκτες του Ομπράντοβιτς.

Στον Ολυμπιακό είναι βέβαιο πως θα υπάρχει κατήφια,έχουμε την αίσθηση όμως πως ο πληγωμένος εγωισμός και η θέληση για επιστροφή στη σειρά και για "αποδείξεις" θα υπερισχύσουν για τους "ερυθρόλευκους".Ο Ίβκοβιτς δεν είναι κανένας χτεσινός και στον τομέα της ψυχολογίας(που αυτή τη στιγμή κατά την ταπεινή μας άποψη είναι ο σπουδαιότερος)είναι "μανούλα" στο να "φτιάχνει" τους παίκτες του και να τους έχει στις επάλξεις για να ανταπεξέλθουν όσο γίνεται καλύτερα στις απαιτήσεις του κάθε αγώνα.Τώρα θα φανεί,όμως,και πόσο πολύ θέλουν οι παίκτες του Ολυμπιακού να επιστρέψουν στην κορυφή..Άλλα περιθώρια δεν υπάρχουν,καθώς με ενδεχόμενη ήττα όχι μόνο χάνεται το πρωτάθλημα αλλά θα συμβεί και με τρόπο ταπεινωτικό(0-3).Τώρα,λοιπόν,θα ξεχωρίσουν τα "παιδάκια" από τους άντρες και οι παίκτες του Ολυμπιακού καλούνται να δέιξουν στον κόσμο τους ότι θα τα δώσουν όλα και πως θα παλέυουν για κάθε μπάλα και κάθε κατοχή,ανεξάρτητα από διατησίες και λοιπές δικαιολογίες..

Πρώτα από όλα οφείλουν οι ίδιοι να δείξουν ποιοι είναι και τί μπορούν να βγάλουν στο παρκέ..Οφείλουν να δώσουν ό,τι έχουν και μετά ακόμα και εις βάρος τους να είναι η διαιτησία,κανείς δεν θα μπορεί να τους κακολογήσει..

2 σχόλια:

  1. Σταματήστε πια αυτή την καραμέλα με τη διαιτησία. Έχει λιώσει και έχει γίνει σκόνη.

    Μετά και τις δηλώσεις του Ίβκοβιτς η παράσταση έλαβε τέλος. Μέχρι να καταλάβουμε ότι τέτοιες συμπεριφορές αναμοχλεύουν όλα τα κακώς κείμενα δεν πάμε μπροστά. Βουρ για το νέο άθλημα που ονομάζεται διαιτητόσφαιρο ή διαιτητοσφαίριση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλά φίλε δεν υπάρχει καμία ''καραμέλα",όσο και να το λες εσύ..ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΙΞΕΙ ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ,θα ξέρεις ότι είναι ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΣ ΑΔΥΝΑΤΟΝ να παίζεις μία άμυνα σαν του ΠΑΟ και να παίρνει ο αντίπαλος μόνο 9 βολές!Μιλάμε για ξύλο..Ο Μπατίστ έχει αναγάγει σε επιστήμη τα κινητά σκρριν κι από την άλλη τον ακουμπάει ο Μαυροκεφαλίδης και παίρνει βολές...Όσο και να μη θέλουμε,η διατησία σπρώχνει Παναθηναικό..Δε λέω ΚΑΛΗ ΟΜΑΔΑ,πρωταθλητής Ευρώπης αλλά αυτό το πράγμα που βλέπουμε είναι για γέλια..
    Και μη μου λες τώρα ότι σε ενοχλούν οι δηλώσεις του Ίβκοβιτς..Μιλάμε για άνθρωπο που είναι στα γήπεδα 30 βαλε χρόνια κι έχει δει πολλά και για να λέει ότι λέει,κάτι κακό θα βλέπει..Έλα φίλε,να τα λέμε τα πράματα ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή