Δευτέρα 31 Μαΐου 2010

ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ,ΕΧΟΥΝ "ΨΩΜΙ" ΑΚΟΜΗ ΟΙ ΤΕΛΙΚΟΙ..

Το χτεσινοβραδινό ματς στο ΣΕΦ αποτελούσε για τον Ολυμπιακό μονόδρομο,αφού ή θα νικούσε και θα ισοφάριζε ή θα έχανε και θα...έπεφτε στα τάρταρα.Έχοντας αυτό στο μυαλό τους(συν την ντροπιαστική εμφάνιση του ΟΑΚΑ),οι παίκτες του Γιαννάκη μπήκαν στο παρκέ αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα και να αποδείξουν ότι δεν...ξόφλησαν ακόμα,αλλά είναι "εδώ".Ο καθένας μπορούσε,δια γυμνού οφθαλμού,να διακρίνει το πάθος με το οποίο έπαιξαν χτες οι "ερυθρόλευκοι".Μάχονταν για κάθε μπάλα,για κάθε άμυνα,για κάθε κατοχή..Κι έτσι κατάφεραν να επικρατήσουν,σχετικά εύκολα μάλιστα,με το τελικό 79-72 να μην αντικατοπτρίζει την "αλήθεια" του αγώνα..
Αγωνιστικά ο Ολυμπιακός και πάλι δεν ενθουσίασε,αλλά και σίγουρα δεν απογοήτευσε.Με τον Πεν να παίζει "σκυλίσια" άμυνα,με τους Κλέιζα και Τεόντοσιτς να "γράφουν" στην επίθεση και με τον Μπουρούση σε ρόλο...Φάνη Χριστοδούλου που τα κάνει όλα(άμυνα-"ξύλο"-επίθεση)και...συμφέρει,ο Ολυμπιακός από νωρίς έδωσε στον ΠΑΟ να καταλάβει ότι δεν θα πέρναγε ευχάριστο βράδυ στο ΣΕΦ.Η διαφορά σε κάποια σημεία στο Β' ημίχρονο έφτασε ακόμα και στα επίπεδα των 12-13 πόντων και το μόνο που κατάφεραν τελικά οι παίκτες του Ομπράντοβιτς ήταν να μειώσουν με κάποια τρίποντα την τελική διαφορά.Κακό ματς γενικά από τον ΠΑΟ,που σε κανένα σημείο δεν κατάφερε να πείσει πως μπορεί να περάσει από το ΣΕΦ.
Το σίγουρο είναι πως μετά και το χτεσινό παιχνίδι ο Ολυμπιακός όχι μόνο ισοφάρισε τη σειρά,αλλά πήρε και μια ψυχολογία,που τόσο πολύ του έλειπε.Οι παίκτες(και ο προπονητής)κατάλαβαν πως αν αγωνίζονται με πάθος και αυταπάρνηση και τα δίνουν όλα πάνω στο παρκέ,τότε μπορούν να ελπίζουν πως θα έχουν μια καλύτερη τύχη απ'ότι τα προηγούμενα χρόνια..Η σειρά έχει ακόμα πολύ δρόμο,αυτό είναι το μόνο βέβαιο..

1 σχόλιο:

  1. ase mas re file... ti to paizeis?? dhmosiografos?? olo vlakeies grafeis.. ante na spoudaseis athlitikh dhmosiografia giati fainetai poso asxetos eisai.. mexri tote min piaseis xana tin panatha sto stoma sou... komplexike.. tha me vreis mprosta sou.... ainte.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή